EXCLUSIV  Război hibrid - #rezist. Nicolai: Nu mai au răbdare să aștepte. Frustrare teribilă

Roxana Neagu / 19 oct 2018 / 09:37 Salveaza PDF Comentarii
Protest
Descriere foto: Protest

Norica Nicolai, europarlamentar ALDE, dă cărțile pe față despre generația #rezist. 

Generația care nu mai are răbdare să aștepte

”Fenomenul este global. E o generație succesoare care s-a săturat să aștepte. În toate societățile, nu-ți propui ca la 25 de ani să fii director, îți propui ca până la 30 de ani să ai o expertiză și apoi accezi într-o funcție, nearzând etapele, oamenii aceștia nu mai au răbdare să aștepte. Vor mâine dacă se poate, la un an după ce s-au angajat, să aibă și o mașină de lux, o vilă de lux și niște milioane în conturi, pentru că au văzut că unii pot face chestiunea asta. Asta-ți generează o frustrare teribilă. Totul se succede atât de rapid în societate încât această frustrare te aduce, dincolo de orice analiză, în zona protestului. Asta a folosit Macron în Franța, această frustrare, această așteptare spre bine imediat.” a spus Norica Nicolai, pentru DCNews

Prima informație, adevărul pentru omul ce muncește îngrozitor de mult

Europarlamentarul ALDE spune că toată ”bombardarea informațională nu te mai lasă sau pe foarte mulți nu-i mai lasă să vadă adevărul”. Totodată, Norica Nicolai spune că ”oamenii din multinaționale muncesc îngrozitor de mult, pleacă dimineața la 7, ajung la 10, nu mai au timp să verifice o informație, să deschidă o carte sau un ziar.” 

Război hibrid, capabil de orice

Totodată, Norica Nicolai vorbește despre ”un război hibrid”, capabil să schimbe guverne, să prăbușească companii, să distrugă oameni. 

Vezi mai mult în video de mai jos: 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23