RĂZBOI Geoană-Ponta. Geoană aruncă BOMBA: Nu am vorbit cu Dragnea

Mircea Geoană a dezmințit, în termeni foarte duri, declarațiile premierului Victor Ponta cu privire la faptul că ar fi dorit să ocupe postul de ministru de Externe.

Senatorul Mircea Geoană a fost întrebat dacă a avut vreo discuție cu premierul Victor Ponta despre postul de ministru de Externe.

"Nu, niciuna, mai mult decât atâta, după dezastrul de la votul din diasporă, și după imaginea extrem de afectată pe care Ministerul de Externe, la care țin enorm de mult, am fost diplomat. Mai mult decât că nu mi-am propus, nu am avut nicio discuție cu Victor Ponta despre o funcție și funcția de la Ministerul de Externe, am propus desemnarea de profesionști", explică Mircea Geoană. 

"Nimic adevărat, încă o minciună. Este o formă de dedublare, ceva aflat la limita patologiei la dl. Ponta, să minți în halul ăsta. Și apoi, vreau să subliniez o fractură logică. Cum adică, eu sunt supărat că nu m-ați pus ministru de Externe și apoi mă dă afară din partid fără nicio justificare? Este clar că întotdeauna după ce comite un pocinog mai mare sau mai mic, vine cu explicații. O nouă minciună marca Pinocchio", este de părere politicianul. 

Citește și: Victor Ponta, știre de prima pagină citită în direct. "Mie nu-mi dă emoții" 

"Nu am avut nicio discuție, nici cu Victor Ponta, nici cu altcineva din partid, cu privire la o eventuală funcție după alegerile prezidențiale". 

"Ce poate să ofere Ponta în afară de câteva săptămâni de supraviețuire la guvernare? Le spun încă o dată colegilor mei din partid și celor care cred că lucrurile se pot stabiliza! Nu! În câteva săptămâni vom avea o nouă majoritate, o mare coaliție de tip german între noul PSD și noul PNL și probabil că și calvarul pe care îl avem de înfruntat cu dl. Ponta, mințind, practic, la foc automat, se va încheia în câteva săptămâni", consideră Mircea Geoană. 

Nu a avut nicio discuție cu Dragnea

"Ultima mea discuție cu dl. Dragnea, telefonică, a avut loc, și puteți verifica pentru că aveți toate datele publice, după o ședință pe care a organizat-o la Iași, în care a apărut prima sursă de presă în care se vorbea despre eventuale excluderi", a mai spus Mircea Geoană la Realitatea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel