RĂZBOI Gabriela Cristea-Olguța Vasilescu. Replica FULGER a ministrului - update

Lia Olguța Vasilescu a răspunsul criticilor aduse de Gabriela Cristea după ce ministrul a dat share unui articol, pe Facebook, privind salariul vedetei.

"Doamna Gabriela Cristea a scris pe Facebook, m-a făcut incompetentă într-un fel, și a zis că nu știu că în Germania toate mamele primesc 1800 de euro. Nu este adevărat. În Germania mamele primesc între 192 de euro și 1800 de euro. 1800 de euro este maxim, exact cum este la ora actuală și în România. În rest, eu pe pagina mea de Facebook, nu am comentat într-un fel pentru că eu nu am exercițiul emisiunilor de cancan de la ora 24:00 și nu cred că este cazul să intru într-o polemică cu doamna. O înțeleg că este supărată. Se aștepta probabil la o indemnizație de creștere a copilului mai mare, dar asta este! Statul român nu își permite să mai plătească indemnizații de mii de euro în condițiile în care 60% dintre mamele care nasc în România sunt pe indemnizația minimă, adică 1233 de lei", a zis ministrul Muncii.

"Cea mai mică indemnizație de creștere a copilului în România este de 270 de euro. Suntem peste Germania la acest capitol. (...) Eu înțeleg că sunt niște doamne sau niște domni care sunt foarte afectați de această măsură. Sunt 1100 în toată țara. În general, sunt vedete, persoane care au avut salarii foarte mari și care și-au făcut anumite planuri și sunt frustrate pentru că noi am plafonat această indemnizație, dar nu puteam merge mai departe în condițiile în care ajunsesem să plătim 35.000 euro lunar pentru o singură persoană. Nu se poate așa ceva!", a mai zis Lia Olguța Vasilescu la Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel