Război fără menajamente între Negoiţă şi Reghecampf

Război total între Ionuţ Negoiţă şi Laurenţiu Reghecampf înaintea meciului Viitorul - Steaua, care se va disputa în această seară de la ora 21:00. "Cocoşel obraznic, lăudăros şi needucat" sau "acest om ori nu are nici o treabă cu fotbalul, ori face pe prostul" sunt doar câteva dintre replicile dure pe care cei doi și le-au transmis, după ce șeful "câinilor" a insinuat că partida Viitorul - Steaua ar urma să fie aranjată.

Ionuț Negoiță a ironizat meciul pe care-l va disputa Steaua luni seară, insinuând că echipa lui Gheorghe Hagi - Viitorul - va învinge trupa din Ghencea în baza relaţiilor dintre Gigi Becali şi Hagi, cei doi fiind fin şi naş. "Sunt convins că la meciul cu Astra suporterii Stelei au ţinut cu noi. Fac un pronostic, Viitorul va câştiga împotriva Stelei pentru că Viitorul e o echipă mai puternică", echipa lui Gheorghe Hagi ocupând penultimul loc şi cu şanse minime să scape de retrogradare în cazul în care va pierde meciul din Ghencea, scrie gsp.ro.

Ulterior, Laurenţiu Reghecampf a ripostat luni printr-o postare pe contul său de Facebook: "Eu cred că acest om ori nu are nici o treabă cu fotbalul (şi îşi merită soarta) ori face pe prostul. Cum poţi declara asemenea prostii?? Negoiţă, trezeşte-te, tată, nu te mai minţi singur. Steaua te-a umilit, iar aşa nu vei bate Steaua nici peste 100 de ani!!! Dar dacă mă gîndesc mai bine, e foarte bine aşa ca să pot doborî toate recordurile împotriva lui Dinamo!", a scris Laurenţiu Reghecampf.

Reacția tehnicianului de la Steaua nu l-a încântat pe Ionuţ Negoiţă, care a lansat un atac fără menajamente la adresa lui Reghecampf: "Acest cocoşel obraznic, lăudăros şi needucat se tot bagă în seamă cu mine. Cred că vrea şi el să stea de vorbă cu oamenii mari. Eu nu am făcut decît să dau un pronostic. Militez pentru un fotbal curat şi asta deranjează. Mi-aş dori ca acest personaj insalubru să-mi răspundă pe teren cu Viitorul, dar şi în Europa, unde s-a făcut de rîs.

Dar pe principiul "chelul îşi pune mîna în cap", a sărit ca ars. Poate că i-am stricat vreo cotă la pariuri şi asta îl doare. Eu bag bani în fotbal, nu scot ca alţii. Cred că a uitat cît de puţin a lipsit să ia bătaie în Ghencea de la Dinamo. Oricum, îi urez succes cu Viitorul, pentru că va fi meci greu", a spus Ionuţ Negoiţă.

Suspiciunile lui Ionuţ Negoiţă vin după ce Steaua a pierdut în returul trecut în faţa Viitorului, scor 2-5, chiar în Ghencea. Dinamo nu a învins niciodată formaţia lui Gică Hagi, terminînd la egalitate de două ori şi pierzînd în alte două rînduri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel