Raul Rusescu revine în Liga 1. Unde va juca

Rusescu-steaua
Rusescu-steaua

Atacantul Raul Rusescu, ultima oară legitimat la Giresunspor, în liga a doua de fotbal din Turcia, revine în Liga 1.

Jucătorul a fost prezentat oficial, luni, de Academica Clinceni, echipă cu care se afla în pregătire şi pentru care va evolua în acest sezon. Antrenorul echipei Academica Clinceni, Ilie Poenaru, a afirmat că Rusescu a fost convins să semneze cu gruparea sa de Florin Gardoş şi Cristian Tănase, jucători cu care a fost coleg la FCSB.

Nu am fost eu factorul principal care a reuşit să-l convingă pe Rusescu să vină, trebuie să recunosc asta. Jucători din lotul nostru l-au convins şi oameni din conducere. Bineînţeles că şi eu mi l-am dorit, am cerut conducerii să facă orice e posibil să-l aducă, pentru că avem nevoie de Raul Rusescu. La momentul la care vorbim nu cred că poate juca un meci întreg, depinde doar de meciul în sine. Dacă e un meci care are ritm, nu cred că poate să ducă un meci întreg, dar mă bucur că fizic e la un nivel bun de pregătire şi în perioada asta a mai reuşit să acumuleze. Eu zic că e la un nivel bun de joc, la cum arată în momentul ăsta", a declarat Poenaru.

În vârstă de 32 de ani, Rusescu a mai evoluat în cariera sa la echipe precum Steaua Bucureşti, Braga, Sevilla şi Osmanlispor, transmite Agerpres.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel