Raul Rusescu, contract semnat cu FCSB

Gigi Becali
Gigi Becali

Raul Rusescu, fotbalist care ultima oară a evoluat la gruparea turcă Osmanlispor, a semnat un contract valabil două sezoane cu FCSB, informează site-ul oficial al clubului bucureştean.

Atacantul în vârstă de 30 de ani, care şi-a ales tradiţionalul tricou cu numărul 24, a semnat luni contractul şi a efectuat primul antrenament alături de noii săi colegi. Raul va evolua, astfel, pentru a treia oară la echipa noastră, pentru care a mai jucat între 2011 şi 2013, respectiv 2014 şi 2015, câştigând două titluri de campion al României, Cupa României, Cupa Ligii şi titlul de golgheter al Ligii I în sezonul 2012-2013.

De asemenea, în cele 123 de partide jucate pentru 'roş-albaştri' în toate competiţiile, Raul a înscris de 54 de ori şi a oferit 21 pase de gol', se arată pe site-ul citat. Atacantul a declarat că îşi doreşte să ajute echipa la îndeplinirea obiectivelor din acest sezon. 'Mă bucur foarte mult că în sfârşit lucrurile s-au rezolvat. Mai bine mai târziu decât niciodată! Aştept cu nerăbdare să redebutez în echipa la care mi-am dorit mereu să joc.

Sunt nerăbdător, încrezător şi sper să ajut cât mai mult şi, mai ales, cât mai bine, la îndeplinirea obiectivelor echipei din acest sezon. De asemenea, abia aştept să evoluez din nou în faţa suporterilor noştri, care au fost mereu extraordinari', a menţionat fotbalistul. Raul Rusescu a evoluat în cariera sa de până acum la formaţiile CSM Râmnicu Vâlcea, Unirea Urziceni, Astra Giurgiu II, CS Otopeni, Steaua Bucureşti, Sevilla, Braga şi Osmanlispor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel