Rațiunea învinge: Parlamentarii își schimbă poziția în cazul Roșia Montană

Parlament
Parlament

Raportul Comisiei parlamentare speciale va lămuri foarte multe aspecte, a declarat Darius Vâlcov, președintele Comisiei parlamentare speciale pentru Roșia Montană, la Digi24.

Pe 20 octombrie, cel mai probabil, raportul comisiei va fi înaintat tuturor parlamentarilor și cred că acest raport va lămuri foarte multe aspecte și nu cred că toți parlamentarii își vor menține poziția inițială. Cred că vor lua foarte în serios acest raport pe care noi îl vom prezenta, care va propune, probabil, și unele modificări, dacă va fi vorba de un raport de admitere. Dacă nu, vom explica foarte clar de ce acest proiect legislativ trebuie respins

Bineînțeles că sunt și unele articole discutabile. Și noi avem semne de întrebare. De ce, de exemplu, se prelungește cu încă 20 de ani – și nu rămâne ca pe legea minelor, cu 5 ani – această licență?

Declarațiile politicienilor ne încurcă cel mai mult. Pentru că majoritatea le iau după ureche. Dacă îi întrebați dacă au citit sau nu proiectul legislativ, o sa vedeți că nu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel