Răsturnare de situație în PMP. "Politician, caut iubită" rămâne în partid- VIDEO

Un lider PMP a confundat o declarație de presă cu un anunț pentru matrimoniale. A anunțat, prin intermediul presei, că-și caută iubită. 

Marius Crăcea, președintele organizației municipale a Mișcării Populare Giugiu, a uluit jurnaliștii când a anunțat, în timpul conferinței de presă că-și caută iubită cu studii juridice.  Într-o declarație pentru Antena 3, politicianul a mărturisit că deja are 200 de cereri de prietenie pe Facebook. Nu de aceeași prietenie și solidaritate s-a bucurat și-n partid. Președintele de județ din Giugiu al Mișcării Populare, Ionel Dinu, a spus la Antena 3 că este un caz "terifiant" și că Marius Crăcea este exclus din partid.  

Contactat, joi după-amiază în emisiunea "Esențial", de la Antena 3 Ionel Dinu s-a răzgândit, după niște "telefoane". El a spus că a fost terifiat în sensul bun, de surprins plăcut de acest tânăr cu perspectivă care-și caută iubită și chiar i-a recomandat-o pe copreședinta PNL, Alina Gorghiu. Mai mult Ionel Dinu a spus că-l va ajuta personal pe Marius Crăcea să-și caute iubită. Marius Crăcea a spus că el nu mai știe dacă a fost sau nu exclus din partid, dar că sunt oameni cu influență în MP care-l vor în partid și că, probabil, Ionel Dinu s-a răzgândit după niște telefoane. Marius Crăcea vrea să fie primar al municipiului Giurgiu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel