Răspunsul lui Iohannis, întrebat dacă spitalele din România sunt locuri sigure

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Spitalele din România au personal foarte bun, dar, din cauza presiunii din prezent, se întâmplă accidente, a spus, joi, președintele Klaus Iohannis.

Întrebat dacă spitalele din România sunt locuri sigure, președintele Klaus Iohannis a spus că are încredere în medici și în personalul medical, însă, din păcate, se pot întâmpla accidente.

„Avem foarte mulți specialiști foarte buni, avem medici foarte buni, personal medical foarte bun și ei au toată admirația și considerațiunea mea. Dar, din cauza crizei sanitare care pune o presiune nemaiîntâlnită pe întregul sistem de sănătate, pe spitalele din România, din păcate, am avut accidente. Dar aceste accidente, în unele situații, ar fi putut fi evitate dacă anumite măsuri s-ar fi respectat. Este absolut regretabil și ultima catastrofă pe care am avut-o la Constanța arată că pe de o parte medicii stau 24 din 24 ca să îngrijească bolnavii și, pe de altă parte, dintr-un accident se pot întâmpla astfel de catastrofe”, a spus Klaus Iohannis.

Președintele a precizat că, așa cum sunt ele, spitalele din România funcționează cu un personal dedicat și care lucrează pentru a proteja pacienții și pentru a-i face bine.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat consultări cu partidele 

De asemenea, președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat că luni, la prânz, vor începe consultările cu partidele parlamentare. 

Președintele a mai spus că partidele vor veni separat la Palatul Cotroceni.

„Voi organiza runda de consultări luni, de la ora 12.00”, a declarat președintele Klaus Iohannis.

Președintele nu este optimist în ceea ce privește rezultatul consultărilor.

„Nu știu dacă va duce la soluții”, a precizat Klaus Iohannis. 

Președintele Klaus Iohannis a făcut declarațiile joi, în timpul vizitei la Centrala de la Cernavodă, cu ocazia aniversării a 25 de ani de la punerea în funcţiune a Unităţii 1.

Președintele Klaus Iohannis a mai spus, despre politicienii care au votat moțiunea de cenzură ce a dus la căderea Guvernului Cîțu, că „nu au nicio gândire pentru ce urmează”.

Guvernul Cîțu a fost demis prin moțiune de cenzură, marți, în Parlament.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel