EXCLUSIV  Răspunsul lui Daniel Zamfir întrebat dacă regretă că nu mai e în PNL după scorul ALDE de la europarlamentare

Daniel Zamfir FOTO AGERPRES
Daniel Zamfir FOTO AGERPRES

Senatorul ALDE Daniel Zamfir a vorbit pentru DC News, despre motivul pentru care a fost exclus din PNL de către Ludovic Orban.

Daniel Zamfir a fost întrebat dacă regretă că nu mai este în PNL în contextul în care ALDE nu a trecut pragul electoral la alegerile europarlamentare 2019.

Nu eu am plecat din PNL, vă aduc aminte că Ludovic Orban m-a exclus din PNL, motivul fiind cunoscutele Legi anti-cămătărie. Atunci am fost acuzat că am promovat niște legi socialiste care nu ar răspunde penru electoratul liberal, ca atare Orban m-a exclus.

Nu îmi pare rău, văzând drumul ales de PNL sub conducerea lui Ludovic Orban! Partidul Național Liberal a pus cruce definitiv brand-ului de purtător anti-comunist, de apărător al drepturilor și liberăților fundamentale ale oamenilor. Astăzi, PNL este partidul care încurajează denunțurile, care apără abuzurile, nu mai are nicio legătură cu ideea pofundă, nobilă, de liberalism, adică de apărare a drepturilor și libertăților fundamentale. Ca atare, nu am niciun regret că nu sunt în partidul condus de Ludovic Orban, a spus Daniel Zamfir pentru DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel