Rareș Bogdan vrea o funcție mare: Mă interesează această poziție / video

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Rareș Bogdan, europarlamentar liberal, a vorbit  funcția pe care o vizează la nivel european.

Europarlamentarul Rareș Bogdan a participat, duminică seara, la emisiunea La Final, la Prima News, unde a vorbit despre funcția europeană țintită în următorii ani.

„Cel de Transporturi a fost foarte bun. Dacă l-am putea păstra ar fi foarte bine, dar de obicei se rotesc.“, a spus europarlamentarul despre comisariatul de Transporturi, deținut de Adina Vălean de la PNL în mandatul Ursulei von der Leyen.

„Ne-am dori funcția de comisar de Extindere, pentru că noi, totuși, avem o problemă cu 3,5 milioane de cetățeni români care sunt în partea estică a României, adică în Moldova. Comisarul de Extindere ar fi pentru noi unul care ar ajuta în mod direct Republica Moldova.“, a spus Rareș Bogdan.

„Vizați această funcție?“, a întrebat Ionuț Cristache.

„Mă interesează o poziție de comisar, dar aici lucrurile sunt mai complicate pentru că, de exemplu, dacă domnul președinte Iohannis nu merge la NATO sau la Consiliul Europei ... aici lucrurile se decid între președinte - premier - președintele Senatului, deci va fi o decizie în trei, comunicată“, a spus Rareș Bogdan.

„Deci, dacă nu se găsește pentru Iohannis, trebuie să vă dați la o parte“, a adăugat Ionuț Cristache.

„Nu, nu se pune problema. PSD are patru candidați pentru funcția de comisar. La noi nu știu dacă mai e cineva. Eu mi-am anunțat opțiunea, dacă poziția revine PNL. Nu știu dacă revine PNL, pentru că ea va fi în oglindă cu candidatura la președinție. Eu mi-aș dori ca noi să luăm, pentru generalul Nicolae Ciucă, această candidatură la președinția României“, a spus Rareș Bogdan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel