Rareș Bogdan, virulent cu un ministru PNL: În altă țară PLECA, dar suntem în România

Rareș Bogdan
Rareș Bogdan

Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, a reacționat dur față de un ministru, despre care spune că ar fi plecat din funcție, dacă ar fi fost vorba de altă țară decât România. 

Rareș Bogdan a criticat MAE pentru comunicatul de presă cu privire la responsabilitatea vizavi de muncitorii români plecați la muncă în străinătate. ”Ministerul spunea că nu e responsabilitatea lor. Eu vă spun că orice cetățean care e în afara granițelor, care are cetățenia română, este responsabilitatea ministerului și a țării sale. Dacă ar fi dat în Israel, în SUA, în Franța, Ministerul de Externe un astfel de comunicat, astăzi nu mai era în funcție nici ministrul, nici secretarul de stat, nici cei care au dat comunicatul, dar suntem în România”. 

Liderul PNL, solicitat să vină cu explicații cu privire la ceea ce a spus că, dacă era altă țară decât România, ministrul pleca, a răspuns, la Antena 3: ”Eu vreau să aflu de ieri cine a dat acel comunicat prin care MAE se spală pe mâini cu privire la situația unor români. Nu ai voie să fac așa ceva.”

Rareș Bogdan a mai subliniat că marți, la ora 12:00, se întâlnește cu Violeta Alexandru, minstrul Muncii, care-i va explica ce s-a întâmplat, ce firme au dus românii la muncă în Germania, ce contracte au fost semnate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel