EXCLUSIV  Rareș Bogdan, viitor premier? Cozmin Gușă dă cărțile pe față: De ce nu câștigă, dar riscă să piardă

Rareș Bogdan se află într-o poziție vulnerabilă în PNL. 

Dacă președintele Klaus Iohannis obține încă un mandat, câștigător va fi Ludovic Orban, votat a fi candidat pentru funcția de premier, care și-ar întări poziția în partid, fiind șeful de campanie. Dacă va pierde Klaus Iohannis, nu se va clătina doar scaunul lui, ci și cel al lui Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte al PNL și vector de imagine al partidului. 

Întrebat de Bogdan Chirieac dacă Rareș Bogdan va fi premierul României, Cozmin Gușă a răspuns: ”Fiecare general poartă-n raniță bastonul de mareșal.” ”Spuneți-ne ce puneți la cale” i-a spus Bogdan Chirieac.  ”Dându-i-se gradul de general, pentru că e prim-vicepreședinte...” a continuat Cozmin Gușă. În ciuda declarațiilor în glumă, la modul serios, Cozmin Gușă a răspuns: ”Cred că nu- n.red. Rareș Bogdan nu va fi premierul PNL”. 

Se refac cărțile în PNL dacă pierde Iohannis

”Este vectorul de imagine al PNL, dar beneficiarul direct al unei victorii a lui Klaus Iohannis rămâne președintele partidului Ludovic Orban, care-și va întări poziția. Pe de altă parte, dacă pierde Klaus Iohannis, va pierde și Ludovic Orban, dar și Rareș. Se refac cărțile în PNL în cazul în care Klaus Iohannis pierde.” a afirmat Cozmin Gușă, subliniind ”Rareș mai degrabă nu are șanse la funcția de prim-ministru, dacă Klaus Iohannis va câștiga alegerile, beneficiar direct al unei victorii rămânând Ludovic Orban, șeful de campanie, votat să fie candidat pentru funcția de premier. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel