Rareș Bogdan, surprins de EL în SONDAJE. Candidează la șefia PNL, contra lui Ludovic Orban?

Rareș Bogdan, procente în sondaje. Candidează la șefia PNL?/ foto dcnews
Rareș Bogdan, procente în sondaje. Candidează la șefia PNL?/ foto dcnews

Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte al PNL, afirmă că va fi o ”bătălie” în septembrie-octombrie, când va fi Congresul PNL, în cadrul căreia se va alege noua conducere a partidului. 

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, s-a declarat uimit de procentele sale în sondaje, deși afirmă că are o notorietate de doar 75%. ”Eu am tras un semnal de alarmă, eu mi-am asumat, pentru că sunt un om extrem de curajos, pe picioarele mele și financiar, și public, mă tot mir că stau la 20 și ceva la sută în sondaje, nici nu știu cum încă rezist la 25-26% încredere, neavând notorietate prea mare, doar 75% dintre români mă cunosc, și fără să am o funcție executivă. Eu vreau un singur lucru: ca PNL să-și asume reforme majore, să vină cu ceea ce are nevoie România, să respecte promisiunile electorale și să respecte pe fiecare român” a precizat Rareș Bogdan, la Antena 3.

”Dacă venim doar cu măsuri de austeritate și nu venim cu reforme reale pentru România, vom fi afectați” este semnalul liderului PNL. 

Rareș Bogdan a mai spus că nu vizează fix funcția de președinte al PNL, însă dorește să facă parte dintr-o echipă de conducere a PNL și după Congresul din septembrie, octombrie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel