Rareş Bogdan, săgeţi către Guvern, de la Bruxelles: Am făcut eu evaluarea, AFARĂ

Europarlamentarul Rareş Bogdan a lansat o serie de acuze către Guvernul Dăncilă şi a întrebat cine o evaluează pe Viorica Dăncilă, acum că este şi liderul partidului, nu doar al Guvernului. În plus, spune europarlamentarul, politicile guvernului Dăncilă gonesc românii din ţară. 

"Dar pe doamna Dăncilă cine o evaluează? Vâlcov, cum e tradiția? Politicile economice ale Guvernului Dăncilă sunt pe contrasensul responsabilității, ignoră investițiile, ignoră necesitățile mediului de afaceri. Executivul nu e în stare să aibă o viziune mai lungă de câteva zile. Singura certitudine a Guvernului PSD e incertitudinea.

Însă viitorul incert este destinat tuturor cu excepția lor. În România nu se poate face un plan de afaceri, e stimulat doar consumul (dacă ar fi din producție internă ar fi fabulos, dar PSD a distrus industria și agricultura), combustibilii costă enorm raportat la puterea de cumpărare. Românii sunt alungați, în continuare, din țara lor, căci a fost acaparată de proști utili. Na, am făcut eu evaluarea: AFARĂ!", a scris Rareş Bogdan pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel