Rareș Bogdan, intervenție după acuzațiile lui Carmen Avram. ”A fost avertizată”

Rareș Bogdan a intervenit la B1 TV după afirmațiile europarlamentarului Carmen Avram despre Rovana Plumb. 

Europarlamentarul PSD Carmen Avram afirmă, despre cazul Rovanei Plumb, că nu a fost respinsă, ci, în cazul său, s-a suspendat procedura de audiere în comisia de transport, acuzând că ”există români care sfâșie români”. Totodată, social-democrata atrage atenția asupra dublei măsuri. Afirmă că din zece candidați cu probleme, în cazul unora fiind și dovedite, doar Rovana Plumb ”suportă consecințele”. 

”Niciun român nu sfâșie un alt român, cel puțin cei din PE, ci-și reprezintă țara acolo. Nu poți să propui orice și noi să votăm orice. Doamna Dăncilă a fost avertizată că desemnarea doamnei Plumb va ridica probleme. Ursula von der Leyen i-a atras atenția doamnei Dăncilă că această propunere poate ridica probleme serioase cu privire la trecerea prin comisia TRAN.” a spus Rareș Bogdan, la B1 TV, explicând că existau suspiciuni cu privire la blocarea cercetării judiciare de către politic, adică de către Parlament, prin votul împotriva imunității. 

El a adăugat că ”pe lângă asta, sunt câteva chestiuni care au aduse deservicii extrem de grave României și-mi pare rău că domnii de la PSD nu înțeleg acest lucru. Ieri, România a fost lipită de Ungaria.” Rareș Bogdan a adăugat că în România nu au existat derapajele din Ungaria, deși acuză că s-au încercat, și subliniază că ”ieri s-a spus așa: România și Ungaria, pentru că acolo nu se vorbește de PSD.” 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel