Rareș Bogdan, în PE: Am descoperit niște lucruri despre care nu s-a auzit în țară

Rareș Bogdan
Rareș Bogdan

Rareș Bogdan, europarlamentar PNL, a vorbit despre activitatea colegilor săi din Parlamentul European.

”Strasbourg. Azi începe sesiunea plenară constitutivă, durează până pe 4. Un moment solemn, dar nu de asta vă dau de știre. Ci deoarece am descoperit zilele astea că liberalii români au făcut aici lucruri despre care nu s-a auzit în țară. Bune!!!! Numai că, prinși cu activitățile curente (și credeți-mă, nu e cum se spune, nu se taie frunză la câini) au uitat să se și laude.

De pildă, Cristi Bușoi a avut un proiect care a salvat, pur și simplu, prețul medicamentelor din România de la explozie. Nu doar liberalii, tot grupul afiliat PPE a avut rezultate. Citesc zilele astea un dosar despre câteva drepturi obținute de români datorită colegilor mei și vi le aduc la cunoștință.

Sunt realmente bucuros. Ok, să vă spun ce e în perioada 2-4 iulie. Teoretic, alegem președintele, 14 vicepreședinți și 5 chestori. Ar mai urma să decidem numărul de membri ai comisiilor și sub-comisiilor permanente. Ce vă dezvălui acum e doar că jucăm tare, pentru că avem câteva obligații față de români. De fapt, una singură: România în primul rând!”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel