EXCLUSIV  Rareș Bogdan, în locul lui Nicușor Dan. Prima reacție după informația care a zguduit scena politică

Pe internet au apărut mai multe informații cu privire la faptul că Nicușor Dan va face rocada cu Rareș Bogdan pentru Primăria Capitalei.

DC News a luat legătura cu Nicușor Dan, candidatul dreptei în cursa pentru Primăria Capitalei. Acesta a negat faptul că va fi înlocuit de Rareș Bogdan, liderul PNL, așa cum se zvonește pe diferite grupuri politice de pe Facebook.

Mai mult, Nicușor Dan ne-a precizat că echipa sa lucrează intens cu PNL și USR pentru a pregăti campania electorală care urmează.

„Această informaţie nu are niciun fundament real. Eu am fost desemnat candidat (n.r - în cursa pentru Primăria Capitalei) de Biroului Executiv Național al PNL, dar și de Comitetul Politic al USR. De atunci nu s-a schimbat nimic. Ba mai mult, staff-ul meu e în contact cu staff-urile celor două partide și pregătim campania electorală”, ne-a precizat Nicușor Dan, candidatul dreptei la Primăria Bucureștiului.

CITEȘTE ȘI: ”Iese Nicușor Dan, intră Rareș Bogdan”. De ce nu comentează informația europarlamentarul PNL

Amintim că Executivul a aprobat în urmă cu două zile proiectul de lege privind stabilirea datei alegerilor locale în 27 septembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel