Rareș Bogdan: Florin Cîțu e la fel de puternic ca până acum

Foto: Facebook Rareș Bogdan
Foto: Facebook Rareș Bogdan

Rareș Bogdan a făcut mai multe declarații după ce Nicolae Ciucă a fost votat de liderii PNL să fie nominalizarea partidului pentru funcția de prim-ministru.

Ministrul interimar al Apărării Nicolae Ciucă a fost propus şi votat de Biroul Executiv al PNL pentru funcţia de premier, cu unanimitate de voturi. După acest vot, Rareș Bogdan a spus că „Florin Cîțu este la fel de puternic ca până acum!”

Gheorghe Flutur a explicat că renunţarea la nominalizarea preşedintelui partidului ca premier demonstrează capacitatea partidului de a înţelege că mai importantă este ţara. „Eu cred că trebuie observată inclusiv la preşedintele Florin Cîţu această atitudine pragmatică şi sinceră de a merge mai departe”, a declarat acesta.

De asemenea, Rareş Bogdan a precizat că, în următoarele patru zile, trebuie finalizate negocierile şi că joi, la 16:00, este programată întâlnire cu PSD, la care va prticipa şi Nicolae Ciucă, urmând să fie discutată împărţirea ministerelor. „Din multiple motive ce ţin de rigurozitate, cunoaşterea statului român, de momentul actual şi datorită capacităţii sale manageriale pe care a reuşit să şi-o demonstreze”, a explicat Rareş Bogdan raţiunile desemnării lui Nicolae Ciucă de către PNL.

Rareș Bogdan a spus că speră ca liderii PSD să aibă înțelepciunea să îl accepte pe Nicolae Ciucă pentru funcția de premier.

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a spus, tot joi, că singura opțiune a PNL pentru continuarea negocierilor cu PSD este ca primul premier să fie liberal. „Nu vreau să dorm în teatru absurd. Gata, vreau Guvern”, a subliniat Rareș Bogdan.

„Singura opțiune pentru noi pentru a continua discuțiile cu PSD este ca primul premier să fie un premier liberal. Este linie roșie”, a declarat Rareș Bogdan.

Prim-vicepreședintele PNL a mai spus că România „are mult de treabă”. „Nu vreau să dorm în teatru absurd. Gata, s-a încheiat, vreau Guvern!”, a reiterat liderul liberal.

Flutur: Am terminat programul de guvernare. Suntem obligați să intrăm în linie dreaptă

„Am terminat programul de guvernare, iar acum suntem obligați să intrăm în linie dreaptă”, a spus anterior prim-vicepreședintele PNL Gheorghe Flutur.  

„Am terminat programul de guvernare. Am lucrat și la capitolul care rezumă programul de guvernare. Acum suntem obligați să intrăm în linie dreaptă, să desemnăm și lista de miniștri. Țara așteaptă un Guvern și trebuie să rezolvăm!”, a declarat prim-vicepreședintele PNL Gheorghe Flutur.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel