Rareș Bogdan, după decesele din mandatul lui Voiculescu: PNL a atras atenția că pot apărea probleme legate de o anumită vulnerabilitate

În ultima perioadă, Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății în Guvernul Cîțu, a fost implicat în mai multe scandaluri. Rareș Bogdan a subliniat că PNL „nu-și asumă decât miniștrii săi și politicile guvernamentale”.

„Scandalurile de la București legate de Vlad Voiculescu, sau de atacurile la Vlad, sau de ceea ce se întâmplă nu vor înceta în următoarea perioadă, părerea mea”, a spus Rareș Bogdan, marți după-amiază, la Antena 3. 

Întrebat de ce crede acest lucru, Rareș Bogdan a făcut următoarele precizări: „Pentru că i-am văzut ieri și pozițiile din coaliție. Am participat la ședința coaliției. Alianța USR - PLUS îl susține pe Vlad Voiculescu. Este dreptul lor, și-l asumă, până la urmă, asta e, mergem înainte. Noi ne vedem de guvernare!”

Pornind de la faptul că a zis „asta e”, Rareș Bogdan a fost întrebat, ulterior, dacă se poate interpreta că PNL s-a resemnat. „Nu, nu! PNL nu s-a resemnat! PNL este principalul partid din coaliția de guvernare. A dat premierul României. Dar noi am atras atenția că pot apărea probleme legate de o anumită vulnerabilitate la unul dintre ministere”, a explicat Rareș Bogdan, adăugând: „Domnul Dan Barna a fost un președinte bun pentru partidul său și a spus noi ne asumăm, nu considerăm că reprezintă o vulnerabilitate, poziția noastră este de susținere totală a ministrului nostru, și ni-l asumăm. În regulă, ok. PNL nu-și asumă decât miniștrii săi și politicile guvernamentale. Dacă USR își asumă, noi suntem respectuoși cu colegii noștri de guvernare, așa că mergem înainte!”, a conchis Rareș Bogdan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel