Rareș Bogdan, după afirmațiile lui Kovesi din Comisia LIBE: ”Cutremură Europa”

Rareș Bogdan, mesaj de ultimă oră despre Laura Codruța Kovesi. 

”Prestația doamnei Kovesi în fața membrilor Comisiei LIBE a fost remarcabilă. A răspuns cu sinceritate unor întrebări grele, extrem, extrem de ancorate în realități care cutremură Europa, a sugerat soluții și a refuzat să facă afirmații politice... Iar laudele pe care le-am auzit la adresa ei, la scenă deschisă, cum se spune, m-au bucurat foarte mult” a scris europarlamentarul PNL Rareș Bogdan, pe Facebook. 

Anterior, Rareș Bogdan a mai dat informații din culise, tot pe rețeaua socială: ”Foarte tari informațiile pe care le furnizează doamna Kovesi membrilor Comisiei LIBE! De pildă, a fost întrebată dacă n-ar trebui extinse competențele Parchetului UE și în materie de terorism și a răspuns că e prematur să dea un răspuns, deoarece are deocamdată 4 oameni care pot face investigații, în timp ce volumul de muncă va fi uriaș. Șefa EPPO a dezvăluit că a trimis scrisori miniștrilor Justiției, pentru a avea o imagine asupra numărului de dosare care vor ajunge pe masa ei și a colegilor procurori la anul. Câte credeți că se vor strânge la prima strigare? 1000 de dosare!! 1000 de dosare cu 4 oameni, a spus doamna Kovesi. Și a adăugat: cu 22 de coduri penale și 22 de procedură penală...”.

Amintim că Laura Codruța Kovesi a fost aleasă procuror-șef al EPPO. Ea a vorbit în Comisia LIBE despre această nouă structură de la nivelul UE. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel