Rareș Bogdan, despre un lider PNL: NU accept să stau cu el la masă / Replica lui: Resping asemenea acuzații

Europarlamentarul Rareș Bogdan. foto: pagina personală Facebook
Europarlamentarul Rareș Bogdan. foto: pagina personală Facebook

Este scandal în PNL! 

Rareș Bogdan a vorbit la Digi 24 despre aducerea în PNL a lui Viorel Ștefu pe care îl critică vehement.

”O să enervez pe unii, dar sunt om direct. Cred că este o greșeală și îl rog pe colegul meu Romanescu, președintele Federației de Tenis de Masă și președintele de la Buzău, să-și revizuiască decizia și să renunțe la domnul Ștefu. (...) Cine este domnul Ștefu? Ca să înțelegeți de ce sunt eu revoltat. Domnul Ștefu este fost secretar de stat în Ministerul de Interne, omul care a primit informările de la serviciile de informații – DIPI și SRI pe subiectul 10 august și care nu le-a comunicat mai departe, care nu le-a dat mai departe, care a fost chemat în „Dosarul 10 august”, care a fost pus de Liviu Dragnea și a fost un apropiat a lui Liviu Dragnea și a lui Carmen Dan și eu, Rareș Bogdan, nu accept ca acest individ să stea cu mine la masă sau în aceeași sală!”, a spus Rareș Bogdan.

Replica lui Viorel Ștefu a fost:

”PRECIZARI cu privire la declaratiile facute la o emisiune Digi24 si relatate in articolul de presa aparut in data de 26 iunie pe site-ul digi24.ro in legatura cu presupusa mea implicare in protestele de la 10 august 2018.

Tin sa mentionez ca se face o regretabila confuzie, intrucat la data protestelor din 10 august 2018 nu mai eram in activitate, eu parasind sistemul prin pensionare in aprilie 2017. Ca atare, resping cu fermitate orice fel de asociere cu actele de represiune desfasurate de fortele de ordine in contextul acelor evenimente.

Precizez ca nu am fost niciodata membru PSD, cariera mea politica incepand in decembrie 2018, cand am activat pentru o scurta perioada in filiala locala a PRO Romania Buzau, partid din care am demisionat in februarie 2020.

Nu am fost un apropiat al lui Liviu Dragnea si nici a doamnei Carmen Dan, si am cerut retragerea din functia de secretar de stat dupa numai 3 luni, tocmai din cauza neintelegerilor profesionale.

In toata activitatea mea de 27 de ani in slujba cetatenilor am pus intotdeauna pe primul plan respectarea legii si nu am tolerat niciodata abuzuri ale autoritatilor”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel