Rareș Bogdan despre scandalul de la Pro-România: Cred că trădare înseamnă altceva în cazul de față

Rareș Bogdan FOTO AGERPRES
Rareș Bogdan FOTO AGERPRES

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a avut o reacție promptă la scandalul din Pro-România între taberele create de poziționarea față de învestirea guvernului Orban de azi.

Rareș Bogdan trage un semnal de alarmă că a nu susține Guvernul Orban ”înseamnă să o lași la butoane pe Dăncilă, care conduce un guvern antinațional, incompetent, periculos pentru români".

”Ponta îl cataloghează drept trădător și vânzator pe Tudose pentru că a anunțat că susține învestirea Guvernului Orban. Cred că trădare înseamnă altceva în cazul de față. A nu susține Guvernul Orban înseamnă să o lași la butoane pe Dăncilă, care conduce un guvern antinațional, incompetent, periculos pentru români. Să înșeli aspirațiile românilor înseamnă trădare, mister! Să te conduci după interesul mărunt, după calculele izvorâte din dorința de putere personală, ignorând faptul că România cade este adevărata trădare! Domnilor, este un moment crucial în care, dacă tranzacționați interesul național, istoria vă va arunca la gunoi! Țineți minte ce vă spun și luați aminte la ce pățește PSD pentru că s-a pus la dispoziția unui ins fără conștiință! Acum se văd bărbații, în astfel de momente! Nu fiți ticăloși cu poporul acesta, că nu mai suportă multe!”, a transmis acesta într-o postare recentă pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel