Rareș Bogdan, despre relația cu Mohammad Murad, înainte de alegeri: Prietenia este una, politica este alta

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Rareș Bogdan și Cozmin Gușă, ambii prieteni cu Mohammad Murad, au fost prezenți la Constanța unde și-au susținut candidații la alegerile locale.

Liberalul îi susține pe Vergil Chițac, candidatul la Primăria Constanța, și Mihai Lupu, candidatul la șefia Consiliului Județean. Cozmin Gușă este alături de candidații PSD: Decebal Făgădău, la Primăria Constanța, și Felix Stroe, la Consiliul Județean.

Întrebat de ce nu a ajuns și la Mangalia pentru a-l susține pe primarul liberal, Rareș Bogdan a spus: "Aș fi venit, dar am fost în alte zone din țară. La Mangalia, sigur că prima șansă o are, indiscutabil, primarul în funcție. Peste tot se întâmplă asta. Este PNL, este primarul nostru. Deci, clar că are prima șansă” a ținut, Rareș Bogdan să precizeze, fără a pomeni numele primarului.

Cât despre Mohammad Murad, acesta a mai spus, pentru evz.ro : "A fost, este și va rămâne unul dintre cei mai buni prieteni, dar politica e politică și cred că pentru viitoarele alegeri va trebui să se înscrie în PNL. Este un om excepțional, este un tip de o valoare incontestabilă, care a transformat, pe de o parte, turismul din zona de nord a stațiunii Mamaia și acum  a făcut  un fenomen la Olimp, într-un timp foarte scurt. Dar prietenia este una, politica este alta”, a declarat, Rareș Bogdan, pentru EVZ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel