Rareș Bogdan despre pericolul lipsei unui Guvern până după alegerile prezidențiale: Lucrurile sunt clare!

Rareș Bogdan
Rareș Bogdan

Rareș Bogdan a vorbit, în direct, la un post de televiziune despre pericolul absenței unui Guvern, până după alegerile prezidențiale, dar și despre un compromis al partidului PNL.

Întrebat dacă există pericolul să nu avem un Guvern, până după primul tur al alegerilor prezidențiale, Rareș Bogdan a răspuns, în direct, la România TV:

"Nu există acest pericol. PNL-ul are toate atuurile, președintele la fel. Toată lumea și-a dorit un președinte jucător. Păi uite, în momentul acesta avem un președinte și luptător și jucător, într-un singur. Lucrurile sunt clare! PNL nu va abdica de la principii, de la condiționalitățile puse de electoratul nostru în a ne acorda votul și de a ne da încredere în sondaje, care este una extrem de mare și nu vom ceda în fața niciunui fel de șantaj. Mai bine ajungem la anticipate, nu avem niciun fel de problemă. Să ajungem la anticipate, pe 10 decembrie declanșăm campania și am terminat odată cu această perioadă de incertitudine, de trei ani de zile și de atac la tot ceea ce înseamnă stat și instituția statului"

În ceea ce privește cel mai mic compromis pe care este dispus să-l facă PNL-ul, acesta a răspuns: "Cel mai mic compromis, nu știu. Trebuie să vorbiți cu președintele Orban, care e premier. Eu voi fi extrem de critic în cazul în care vom renunța la una dintre promisiunile clare, vitale, cum e secția specială sau cum sunt pensiile speciale. Sigur, nu voi avea niciun fel de discuții, din contră, voi înțelege și voi aplauda înființarea unui minister pentru relația cu Moldova. Nu consider că e un compromis, ci o condiție, mai mult decât acceptabilă, de compromis", a adăugat Rareș Bogdan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel