Rareș Bogdan, despre candidatura la prezidențiale, în locul lui Iohannis: Mă voi băga cu tot ce îmi stă în putere

Rares Bogdan
Rares Bogdan

După ce Gigi Becali a declarat că îl vede pe Rareș Bogdan un candidat bun la alegerile prezidențiale, actualul europarlamentar PNL a vorbit despre o posibilă candidatură a sa la alegerile prezidențiale în cazul în care Klaus Iohannis va fi președinte al Consiliului European.

Eu mă voi băga cu tot ce îmi stă în putere din 1 iulie pentru a-l susține complet și total pe președintele României, Klaus Iohannis, în câștigarea celui de-al doilea mandat prezidențial. Eu sper din tot sufletul ca președintele Klaus Iohannis, după experiența dobândită din primul mandat și de primar al Sibiului, să continue la Cotroceni pentru că noi îl vom asigura că vom câștiga alegerile locale și apoi parlamentare.

E important oameni recunoscuți la nivel internațional, dar cred că domnul președinte Iohannis poate să facă asta la 65 de ani. Poate să continue al doilea mandat ca președinte al României. Mai are lucruri de făcut aici. Asta nu înseamnă că nu aplaud recunoașterea meritelor domniei sale la nivel internațional. E un lucru pe care eu îl știam, dar să ni-l mai lase în țară încă 5 ani. Peste 5 ani pot să ni-l ia, a declarat Rareș Bogdan, prezent prin legătură telefonică, în emisiunea lui Victor Ciutacu, de la România TV.

Vezi și: Orban, despre relația cu Rareș Bogdan: Se simte o oarecare nemulțumire

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel