Rareș Bogdan: Degeaba, tov. Ciolacu! Cu această afirmație, PSD a intrat în campanie

Ema Apostu / 28 noi 2019 / 09:33 Salveaza PDF Comentarii
Rareș Bogdan FOTO AGERPRES
Rareș Bogdan FOTO AGERPRES

Rareș Bogdan a reacționat la declarația lui Marcel Ciolacu, potrivit căreia "PSD a pierdut alegerile și din cauza evenimentelor din 10 august".

"Prin această afirmație, PSD a intrat în campanie electorală pentru alegerile locale. Degeaba, tov. Ciolacu, cine să vă creadă? În situațiile astea, în vremurile de unde își trage seva PSD, cei care-și turnau cenușă în cap își asumau răspunderea în fața colectivului și cereau să fie mustrați. Degeaba încercați să agățați românii cu afirmații din astea, căci ei știu ce vă poate pielea. Trebuia să ieșiți atunci când oamenii erau gazați și bătuță deși protestau pașnic! Știți zicerea lui Virgilius: Timeo Danaos... Ei, doar că de data asta Troia nu va cădea în capcană, căci știe ce vă poate pielea!", a scris Rareș Bogdan pe facebook.

Declarația lui Marcem Ciolacu

 

"Am plătit. Am pierdut alegerile. Deci plata pentru 10 august PSD și-a primit-o. Și din cauza 10 august PSD a pierdut alegerile. Am înțeles că e o anchetă la DIICOT sau... Așteptăm justiția. Îmi cer scuze, eu nu am fost nici de o parte nici de cealaltă a baricadei în noaptea de 10 august. Evenimentul a fost gestionat gresit și un pic hazardat", a declarat Marcel Ciolacu.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22