Rareș Bogdan, avertisment pentru Guvernul Orban: Majoritate e fragilă! Vela, singurul lăudat

Rareș Bogdan a lansat un avertisment către Guvernul Orban. 

Europarlamentarul PNL le-a amintit colegilor săi că majoritatea în Parlament este fragilă și le-a cerut insistent să iasă în declarații să arate ce au găsit în ministere, ”altfel lumea uită repede”. Rareș Bogdan a dat exemplul lui Marcel Vela.

„Am spus-o și înainte de campanie, o spun și acum. Îi rog din tot sufletul (n.r. - pe miniștrii cabinetului Orban) să iasă public să arate ce au găsit. O spun și în forurile partidului! Ieșiți să vadă românii ce dezastru au lăsat cei din fosta guvernare. Altfel lumea uită repede și ne vom trezi cu o avalanșă de atacuri. Majoritate în parlament este fragilă, se poate întâmpla orice.

Dacă vom arăta săptămânal, în coferință de presă maraton, în două-trei ministere, în agenții guvernamentale, companii, ce am găsit, contracte date cu dedicație, pe ce s-au cheltuit banii, așa vom avea șansa ca românii să aibă în continuare încredere în noi. 

Am vorbit și cu domnul Cîțu. L-am rugat să nu îi lase să se cațere pe chestiunea care ține de calculul politic și să arate cu documente ce a descoperit în minister (...) Singurul care până la ora asta o face și îl felicit este Marcel Vela! Singurul! Restul trebuie să o facă după modelul lui Vela”, a precizat Rareș Bogdan la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel