Rareș Bogdan, triumfător: Avem MAJORITATE!

Rareș Bogdan / Foto Facebook
Rareș Bogdan / Foto Facebook

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a făcut declarațiile momentului despre negocierile pentru viitorul Guvern. 

Rareș Bogdan a confirmat că viitorul Guvern este format din PNL, UDMR, USR plus minorități. El a anunțat 244 de deputați și senatori plus 16 de la minorități: ”Deci avem o majoritate confortabilă de 260 cu aproximativ 26 de parlamentari în plus față de cei 234 necesari”.

Liderul PNL afirmă că nu s-a discutat despre ministere, dar consideră că premierul trebuie să aibă câteva ministere, precum Justiția sau Fondurile Europene: ”Nu am discutat despre ministere, vă spun cu toată sinceritatea, cert este că primul ministru va trebui să aibă câteva ministere fără de care  e greu să-și pună programul în aplicare. Aici vorbim, în primul rând de Ministerul Justiției, în al doilea rând, de Ministerul Fondurilor Europene, Ministerul Finanțelor, fără de care nicio OUG sau HG nu poate pleca, e nevoie de avizele lor, și, sigur, Ministerul de Interne”. 

”Putem avea chiar înainte de Crăciun un nou Guvern” a anunțat Rareș Bogdan. Liberalul consideră că e ”absolut normal” ca președintele României să poarte discuții cu liderii partidelor pentru formarea viitorului Guvern. 

Totodată, a anunțat înfrângerea PSD, prin prisma rezultatului acestor negocieri: ”Nu discutăm absolut nimic cu cei din PSD, PSD este izolat pe scena politică și așa va rămâne patru ani de zile”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel