Rareș Bogdan, atac într-o zonă cheie. Chirieac: Se caută deja vinovați

Bogdan Chirieac și Rareș Bogdan
Bogdan Chirieac și Rareș Bogdan

Mai multe voci susțin că Rareș Bogdan l-ar fi atacat pe Cristian Bușoi, președintele PNL București și l-ar fi acuzat că la nivelul Capitalei ar exista o înțelegere a liberalilor cu PSD-ul. Analistul Bogdan Chirieac spune că de fapt PNL caută deja primii vinovați pentru scorul slab care se prefiguează la alegerile europarlamentare. 

Întrebat dacă la nivelul Capitalei ar putea exista o înțelegere între PNL și PSD, Bogdan Chirieac a replicat: 

"Eu nu cred asta sub nici o formă. Cristian Bușoi a fost purtătorul de stindard al PNL în momente dificile. Faptul că partidul nu l-a ales pe el președinte, ci pe Ludovic Orban, a fost opțiunea PNL în această zonă. În permanență, Cristian Bușoi a dus flamura partidului mai departe în lupta politică, cinstită, corectă, cu PSD-ul. În plus, Cristian Bușoi, spre onoarea sa, nu a participat la votul rezoluției împotriva României din noiembrie, din Parlamentul European. Colegii domniei sale din PNL știți foarte bine că au votat împotriva României, în timp ce ungurii și polonezi au votat în favoarea țării noastre. Poate că aceia care atacă se așteaptă ca PNL să obțină un scor foarte mic, mă aștept și eu la acest lucru, în orice caz, vor fi sub USR-PLUS și deja se găsesc sau se caută vinovați. E păcat că organizația PNL București e pusă într-o asemenea situație," a spus Bogdan Chirieac la Antena 3. 

Reamintim că președintele PNL București, Cristian Bușoi a răspuns oficial acestor acuzații: 

"PNL București a strâns cel mai mare număr de semnături din țară. Cine zice că la București e înțelegere cu PSD, e ori prost, ori rău intenționat," se arată în mesajul liberalului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel