EXCLUSIV  Rareş Bogdan, atac dur la Tăriceanu. Val Vâlcu: Moţiunea de cenzură, aruncată în aer

Jurnalistul Val Vâlcu a făcut o serie de comentarii pe tema atacului lansat de Rareş Bogdan la adresa liderului ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, şi a anunţat că moţiunea de cenzură poate fi aruncată în aer. 

"Rareş Bogdan aruncă în aer moţiunea de cenzură. PNL cere voturile ALDE pentru a da jos Guvernul, iar Rareş Bogdan îi dă o lovitură importantă lui Tăriceanu. Postarea asta este o lovitură la adresa moţiunii. PEntru că nu poţi după ce îl faci pe Tăriceanu praf să mai aştepţi un acord pentru dărâmarea guvernului. Nu cred că e cea mai bună strategie. Iar a te bizui pe faptul că îl vulnerabilizezi pe Tăriceanu în ALDE şi restul partidului e cu opoziţia, e iarăşi o chestie hazardată. Pentru că dacă Tăriceanu este lăsat în ofsaid, ALDE se va întoarce lângă PSD la guvernare", a explicat Val Vâlcu. 

Orban, lăsat în ofsaid

"Trebuie văzut dacă e o strategie a lui Rareş Bogdan sau a partidului, dar oricum ar fi îl lasă în ofsaid pe Ludovic Orban şi îi strică încercările de a strânge voturile necesare moţiunii de cenzură", a mai spus jurnalistul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel