Rareș Bogdan are două mesaje pentru Cîțu și Orban. Spune că ”nu putem să ne batem joc de cetățeni”

Rareș Bogdan, mesaj pentru Florin Cîțu și Ludovic Orban
Rareș Bogdan, mesaj pentru Florin Cîțu și Ludovic Orban

Rareș Bogdan are un mesaj atât pentru Florin Cîțu, cât și pentru Ludovic Orban.

„Florin Cîțu e premier. Tot ce cer eu e să fie un premier reformist. Să facă reforme, să fie ferm. Să vedem bugetul cât mai repede.

Pentru Ludovic Orban, mesajul este unul singur: să vină cu reformele în Camera Deputaților, unde este președinte, să pregătească o lege de tăiere a pensiilor speciale, și o lege pentru alegeri în două tururi de scrutin, pentru că sunt promisiuni electorale făcute de către PNL. Nu putem să ne batem joc de cetățeni”, a spus Rareș Bogdan, luni după-amiază, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

„Am văzut un anunț legat de pensii. Am văzut pe bandă la dumneavoastră acum (n.r. Punctul de pensie va crește de la 1 ianuarie 2022 - a spus Ludovic Orban). Dacă nu ar crește pensiile... Haideți să tăiem măcar pensiile speciale. Să fie o comunicare coerentă și să venim cu măsuri reformiste”, a subliniat Rareș Bogdan. 

Amintim că președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, a spus că punctul de pensie va crește în 2022, la 1 ianuarie, fiind de părere că sistemul de creștere a punctului de pensie în vară – toamnă a adus deservicii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel