Rareș Bogdan A RĂBUFNIT la Antena 3: Nu mai am motive să tac. Îl atac și pe Orban!

Rareș Bogdan
Rareș Bogdan

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a răbufnit la Antena 3, duminică seară, vizavi de traseismul politic. 

După ce a cerut demisia lui Grindeanu din funcția de președinte al ANCOM, Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte al PNL, a afirmat că premierul va fi dat de liberali, atât timp cât Klaus Iohannis este președintele României.

Apoi, Rareș Bogdan și-a atenționat colegii, inclusiv pe premierul Ludovic Orban, că va ataca fiecare transfer de la PSD la PNL, inclusiv când vine vorba de senatori și deputați.

„Consider că ar fi trebui să ies public, să-l atenționez pe Orban și pe colegii mei să înceteze cu traseismul. Pentru că nu am ieșit până acum, spun că îi rog frumos să înceteze cu cel mai jos trafic de persoane pentru că este o rușine pentru democrația românească. Deci câștigăm cu cei pe care îi avem”, a declarat Rareș Bogdan la Antena3. 

Rareș Bogdan este convins că moțiunea de cenzură nu va trece. 

„Nu va cădea Guvernul, cu deputații și senatorii care ne vor susține. Orice mișcare de transfer de la PSD la PNL în această perioadă echivalează cu faptul că PNL nu are suficienți oameni buni pentru a continua guvernarea în Parlament și în cadrul administrațiilor locale, fiind nevoit să ia de la PSD. PSD, pentru noi, este un partid corupt, care a dus în gard România”, a mai spus Rareș Bogdan. 

Prim-vicepreședintele PNL a mărturisit că s-a săturat să tacă atunci când „partidul e pus în genunchi”.

„Îi atenționez pe colegii mei public să înceteze orice transfer, inclusiv de deputați și senatori, pentru că la fiecare transfer îi vot ataca public, inclusiv pe Ludovic Orban! M-am săturat să tac atunci când partidul meu e pus în genunchi de tot felul de interese meschine”, a mai spus Rareș Bogdan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel