Rareș Bogdan a luat FOC după jignirea ambasadorului român în Ungaria. 'Radicalul Szijjarto provoacă România'

Ambasadorul României la Budapesta a fost jignit de către Peter Szijjarto, ministrul de Externe maghiar.

Ambasadorul României la Budapesta și-a manifestat sprijinul pentru o deputată maghiară care a fost insultată după ce a cerut explicații cu privire la materialele medicale pe care Ungaria le-a trimis în Transilvania, în contextul în care Ungaria se confruntă cu o criză a echipamentelor sanitare.

„Ambasadorul României, evident, este mincinos, dar e mult mai rușinos că opoziția maghiară și ambasadorul României se află pe o platformă politică comună împotriva maghiarilor de peste graniță", a tunat Szijjarto.

Europarlamentarul român Rareș Bogdan i-a răspuns „radicalului” Szijjarto. Liderul PNL i-a luat apărarea ambasadorului Marius Lazurca și acuză provocări la adresa României.

Marius Lazurca este unul dintre cei mai buni diplomati pe care ii are Romania astazi. Extrem de nedrept ce i se intampla in relatia cu "radicalul liber" Szijjarto, un tanar politician maghiar care atunci cand nu ii jigneste pe romani sau Romania, cauta prilej de a provoca scandal in relatia cu Romania”, a transmis Rareș Bogdan, pe pagina personală de Facebook.

CITEȘTE ȘI: Ungaria sare la gâtul României. Szijjarto: "Ambasadorul român e un mincinos!" Scandal diplomatic de proporții



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel