Urmărește emisiunea live


Rareș Bogdan, scenariu sumbru pentru PNL

Rareș Bogdan a declarat, la Realitatea TV, că PSD, ALDE și PMP vor încerca împingerea unui PNL deja slăbit spre marginea scenei politice românești, în timp ce președintele Klaus Iohannis va rămâne "izolat" și "fără susținere".

Realizatorul ”Jocuri de Putere” consideră că PSD, ALDE și PMP vor acționa în forță pentru a împinge PNL spre marginea scenei politice. În plus, după alegerile parlamentare am putea asista la o izolare completă a președintelui Iohannis care, este de părere Rareș Bogdan, ”nu va avea pe cine să se bazeze în afara unui PNL slăbit, fără o strategie coerentă de a lupta, în perspectiva alegerilor din toamnă și, foarte probabil, cu un PSD de 40%, un ALDE de 6-7% și un PMP de 5-6% și cu un UDMR care, prin liderii săi, toți trei cu probleme în justiție, nu vor evita să acționeze major împotriva instituțiilor statului, să modifice legislația la nivel juridic și să acționeze până la suspendarea președintelui Iohannis care va fi extrem de singur”.

În opinia lui Rareș Bogdan, Klaus Iohannis ”va avea doar în zona media foarte puțin”, în zona societății civile ”și mai puțin, asta și pentru că este destul de șters deocamdată”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel