Urmărește emisiunea live


Rareș Bogdan: Realitatea Media a avut un contract cu Elena Udrea pentru promovare pe realitatea.net

Rareş Bogdan, directorul general al societăţii care deţine televiziunea de ştiri Realitatea TV, a declarat, marți, în ședința CNA, că  Realitatea Media a avut semnat un contract cu Elena Udrea pentru promovarea acesteia pe site-ul realitatea.net.

Într-o discuție la CNA,  Radu Călin Cristea a spus că vrea să îl întrebe pe Rareş Bogdan "unele lucruri care ţin de partea mai puţin văzută a presei", în contextul în care "uneori apar în presă informaţii neaşteptate şi care sunt foarte utile".

Cristea a făcut trimitere la un interviu pe care Elena Udrea l-a acordat în timpul campaniei pentru alegerile prezidenţiale.

Citește și: Elena Udrea, declarație uluitoare la ieșirea din sala de judecată

"Doamna Elena Udrea spunea că a încheiat contracte cu mai multe televiziuni, iar singura nominalizată era Realitatea TV, vorbindu-se de un contract în valoare de 20.000 de lei. A existat un asemenea contract? Dacă da, cum s-a exprimat el în mod concret în emisiunile dumneavoastră?", l-a întrebat Radu Călin Cristea pe Rareş Bogdan.

Rareş Bogdan a spus că Elena Udrea a avut un singur contract cu Realitatea Media, care a fost legat de online.

"E legat de online, de realitatea.net. Realitatea.net aparţine Realităţii Media (...) Doamnea Udrea, văzând Realitatea Media, probabil s-a gândit, a făcut referire strict la realitatea.net, la site-ul nostru. Este singurul contract. A cumpărat de la bannere până la (spaţiul de, n.r.) jos după articole, până la articole notate cu "P". Nu a avut legătură cu Realitatea TV", a spus Rareş Bogdan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel