Rareș Bogdan, reacție FURIBUNDĂ: E dureros cât de PROSTOVANI putem fi uneori

Rareș Bogdan a criticat în termeni foarte duri informația apărută în presă potrivit căreia doi români au fost reținuți după atentatul sângeros de la Londra revendicat de Statul Islamic.

Jurnalistul a reacționat imediat pe pagina personală de Facebook după apariția informației în media. Acesta susține că regretă faptul că în media românească a fost preluată această informație din presa britanică, neconfirmată, mai rapid decât gestul eroic al bucătarului român din Londra, care în timpul atentatului a luat teroriștii la bătaie și a oferit adăpost mai multor zeci de englezi.

Rareș Bogdan atrage atenția asupra faptului că ”uneori avem vocația de a ne profila ca tâmpiți”, preluând și mediatizând asemenea speculații.

Ambasada României la Londra nu a confirmat oficial încă faptul că doi români au fost reținuți după valul de arestări efectuat de poliția britanică în urma atentatului terorist de la Londra.

Iată mesajul integral al lui Rareș Bogdan:

”Un roman in Marea Britanie. Un alt roman din Marea Britanie, Flavian Glonț (Nr. un tânăr din România, a cucerit Marea Britanie și juriul de la emisiunea Britain's Got Talent, echivalentul emisiunii românești Românii au talent). Asta strict pentru cei care s-au grăbit sa ne bage in rahat rapid după gestul impresionant făcut de către Florin Morariu-romanul ce a luat la bătaie cu făcălețul teroriști prin Londra azi noapte! Eram prea bine ca imagine și un pic de mizerie nu ne strica, nu?

Regret sa văd ca știrea pe surse ca apartamentul in care locuiau "ȘI" NIȘTE ROMANI a fost percheziționat de forțele de securitate britanică a fost mai rapid preluată decât gestul uluitor al romanasului nostru din Iași.

Uneori ma întreb serios dacă noi nu cumva avem vocația de a ne profila ca tampiti și ne place sa ne umplem singuri de rahat. O declarație a unuia ce a spus ca el știe ca și apartamentul unde locuiau "SI" NISTE ROMANI a fost percheziționat a devenit predicatul serii..... ca doar a zis TheGuardian care nu e așa ca ne iubește si ne admira..... Dureros cât de prostovani putem fi uneori.

Sa spunem ca ar putea fi asa, ok, ar fi dureros dar astepti sa ai confirmare. Sunt curios daca informatia e falsa, CUM EU CRED CA E, cati isi vor cere scuze public spunand: AM GRESIT?”, a postat Rareș Bogdan pe pagina personală de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel