Rareș Bogdan: Nu voi fi consilierul lui Iohannis!

Jurnalistul Rareș Bogdan dezminte informațiile apărute marți în presa online conform cărora ar urma să-l consilieze pe președintele ales al României, Klaus Iohannis.

Rareș Bogdan l-a susținut deschis pe Klaus Iohannis în campania electorală și a fost alături de liberal în seara victoriei, publicând ca mărturie în acest sens o fotografie a jurnalistului cu șeful PNL făcută luni dimineață, în jurul orei 2:00.

"Mi-aș dori să aibă un set de consilieri excepționali pentru a nu eșua dupa modelul Emil Constantinescu, dar vă informez pe această cale că eu nu sunt și nu voi fi altceva decât un jurnalist dedicat meseriei sale și telespectatorilor săi. Nu îmi las Studioul, măsuța mea și camerele de luat vederi de la <> pentru nimic în lume! Și este oricum o discuție falsă.... Telespectatorii mei sunt mai importanți decat orice demnitate în statul român! Ne vedem la ora 22.00 la <>", a scris Rareș Bogdan pe Facebook.
 
Cotidianul Evenimentul Zilei a publicat marți, în ediția online, o listă cu potențiali consilieri ai lui Klaus Iohannis, pe care erau incluși Rareș Bogdan, Alina Mungiu Pippidi și Andrei Pleșu.
 

Klaus Iohannis, avertisment final în PNL: Să nu credeți că scăpați de mine!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel