Rareș Bogdan: E singurul candidat redutabil împotriva lui Iohannis

Jurnalistul Rareș Bogdan evaluează șansele contracandidaților lui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale și oferă șanse reale unui singur candidat al stângii democrate.

Rareș Bogdan a declarat, la România TV, că liberalii sau Dacian Cioloș ar trebui să stea deoparte în aceste momente pentru că ar pierde voturi și îl vede pe președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, drept un adversar redutabil pentru Klaus Iohannis.

“Liviu Dragnea va fi istorie în scurt timp. Victor Ponta nu cred că se poate reîncărca cu energie pentru a candida și a aduna mai mult decât a adunat în urmă cu patru ani. Singurul candidat redutabil împotriva lui Klaus Iohannis, care are indiscutabil prima șansă, rămâne Călin Popescu-Tăriceanu”, a declarat jurnalistul.

 Președintele Iohannis a anunțat că mai dorește încă un mandat. Anunțul l-a făcut sâmbătă dimineață. ”Am luat o decizie importantă și vreau să vi-o comunic aici, în această dimineață frumoasă. Sunt ferm hotărât să mai candidez pentru încă un mandat de președinte”, a anunțat Klaus Iohannis.

Președintele a făcut acest anunţ la Colegiul Naţional "Samuel von Brukenthal", înainte să participe la reuniunea de 40 de ani cu foştii colegi. Klaus Iohannis a fost profesor de Fizică la acest liceu din Sibiu. El participă la întâlnirea festivă a promoţiei 1974 - 1978. În 2017, a fost prezent la Sibiu pentru reuniunea de 20 de ani a unei alte clase, la care a fost diriginte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel