Urmărește emisiunea live


Rareș Bogdan, critici dure: Un blat ordinar între PNL și PSD

Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii emisiunii "Jocuri de Putere", apreciază ca și inexistentă campania pentru alegerile locale și consideră că actuala lege electorală, "un blat ordinar între PNL și PSD", trebuie regândită după scrutinul din 5 iunie.

"Această campanie mi s-a părut anostă, inexistentă! După alegeri trebuie regândită această lege, care a fost de fapt un blat ordinar între PNL și PSD, iar președintele Iohannis, care putea interveni, s-a lăsat prostit de baronii liberali", a precizat Rareș Bogdan, pentru stiripesurse.ro.

Totodată, jurnalistul Realitatea TV apreciază că alegerile într-un tur avantajează PSD, dar nu aduce deservicii foarte mari nici PNL-ului, pentru că are structurile și rețelele de partid.

Citește și: Corupție și anticorupție pe 5 iunie

Referitor la alegerile din Capitală, Rareș Bogdan susține că PNL a făcut o greșeală strategică pentru că nu s-a retras în favoarea lui Nicușor Dan.

"Dacă PNL avea minte în cap, Cătălin Predoiu își negocia funcția de președinte executiv al partidului, făcea o retragere istorică și îl aduce pe Nicușor Dan ca lider în cadrul PNL. Cu susținerea PNL acesta câștiga primăria Capitalei, luau patru sectoare din cele șase, cu ajutorul retragerii votanților USB și mai făceau ceva: reușeau să atragă o bună parte din votanții anti-sistem hipsteri, bloggeri, oameni care sunt anti-politică veneau toți către PNL. Puteau să restarteze PNL pentru alegerile din toamnă", a mai spus Rareș Bogdan.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel