EXCLUSIV  Rareș Bogdan, bilețel despre Dragnea lăsat la DC News

Rareș Bogdan a acordat un interviu în exclusivitate în platoul DC News unde l-a criticat vehement pe Liviu Dragnea. 

"Scriu următorul bilețel și îl las aici, la DC News: Liviu Dragnea nu va ajunge niciodată președintele României. După perioada ianuarie-februarie 2017, este singurul politician care a încasat o cădere dură. Liviu Dragnea are astăzi un ridicol de 11% cotă de încredere. Sorin Grindeanu care, culmea, a semnat OUG 13, are în continuare, 32%. PSD are în continuare peste 40%", a zis Rareș Bogdan la DC News.

"Uite, prin intermediul vostru, îl invit la un interviu. (...) Țineți minte ce vă spun: Liviu Dragnea are un singur gând. Modelul pe care lucrează este Tsipras. Problema lui este că și Victor Ponta vrea același lucru", a mai zis jurnalistul.

"Eu am văzut un Liviu Dragnea până la alegeri și un Liviu Dragnea ulterior. Astăzi, el este personajul care vrea să devină un Traian Băsescu și este mai talentat decât fostul președinte și decât Victor Ponta. Liviu Dragnea nu dorește altceva decât îndepărtarea propriilor concurenți din partid, în frunte cu Victor Ponta. Cred că dușmanului lui principal nu este Klaus Iohannis, ci fostul premier. (...) Liviu Dragnea s-a comportat impecabil în campania electorală. A fost foarte coerent, extrem de aplicat și a plăcut. Deci Liviu Dragnea a convins în campanie. După câștigarea alegerilor, Liviu Dragnea s-a schimbat într-un mod radical", a mai zis Rareș Bogdan la DC News.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel