Rareș Bogdan aruncă bomba: Cine va fi următorul premier

Jurnalistul Rareş Bogdan susţine că zilele premierului Victor Ponta la Palatul Victoria sunt numărate și lansează o ipoteză complet surprinzătoare despre cine ar urma să fie succesorul acestuia. Potrivit realizatorului ”Jocuri de putere”, de la Realitatea TV, noul premier va fi unul care nu a fost luat în calcul până acum pentru această poziție: fostul comisar european Dacian Cioloş.

”Vom avea un prim ministru tehnocrat, ca şi acum 15 ani, când Mugur Isărescu a condus timp de un an Guvernul şi a pregătit alegerile parlamentare de la finalul anului 2000. Este vorba de fostul comisar european Dacian Cioloş”, a declarat Rareş Bogdan, în emisiunea ”Unu la unu”, de la Realitatea FM Cluj.

”Este un tehnocrat sută la sută ardelean, cunoaşte foarte bine instituţiile europene. Dacian Cioloş are cele mai mari şanse să ajungă premier, pe o formulă de guvern PNL-UNPR sau într-un guvern de uniune naţională, PNL-PSD-UNPR”, a continuat Rareş Bogdan.

”Cătălin Predoiu mai stă puţin în umbră”, a completat realizatorul emisiunii ”Jocuri de Putere”. El a precizat că premierul desemnat al PNL ar putea deţine cel mult o funcţie de vicepremier şi de ministru al Justiţiei în viitorul guvern tehnocrat.

"M-aş bucura ca Vasile Dâncu să fie următorul premier PSD, dar cred că, în acest moment, şansa o are Dacian Cioloş", a conchis Rareş Bogdan.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel