Rareș Bogdan, analiză devastatoare: Această informație mă cutremură

Jurnalistul Rareș Bogdan a analizat măsurile guvernului condus de Coaliția PSD-ALDE și a ajuns la o concluzie.

Jurnalistul este convins că în acest moment Guvernul nu dispune de fonduri pentru măririle salariale promise. Acesta este și motivul accizei la carburanți. Mai grav, Rareș Bogdan susține că mărirea salariilor, deși necesară, nu doar că nu este sustenabilă, dar are un alt obiectiv față de bunăstarea românilor: subordonarea justiției.

Rareș Bogdan explică:

”VISTERIA ESTE GOALA! Astia nenorocesc Romania!

Au scumpit carburanții deoarece visteria este goală! Câteva cifre absolut sinistre
Aflu o informație care mă cutremură: banii din rectificarea pozitivă de la Sănătate au mers exclusiv în salariile pe care le-au mărit. În același timp, un tip de imunoglobulină cu care bolnavii de cancer își prelungesc viața tocmai a dispărut din România. Producătorul nu îl mai trimite. Nu merită medicii bani mai mulți? Categoric că da! Dar ce liniște are conștiința unui doctor cu salariu mare căruia îi mod pacienții deoarece spitalul a primit doar 15 doze de imunoglobulină? Niciuna! Va pleca din România indiferent câți bani i-ar achita statul!

Când au promis dublarea salariilor au făcut-o deși știau că nu au bani. Așa se explică mărirea accizei la carburanți, le trebuia urgent cash, să plombeze o gaură! Singura optică economică a Guvernului României este cea a unui instalator! Colectarea este în continuare ridicolă, dar mint de îngheață apele deși veniturile au SCĂZUT față de estimare cu 5 miliarde. Creșterea economică record este bazată pe consum (deficitul comercial a explodat), au luat de la investiții 1,6 miliarde de lei, au tuns ATENȚIE!! bugetul de cheltuieli pentru proiecte din fonduri nerambursabile cu 4,2 miliarde, au julit din conturile companiilor naționale banii de investiții, adică peste 2 miliarde! Urmează să radă pilonul 2 de pensii, peste 3 luni apar noi taxe pentru mediul de afaceri și cine mai știe ce vor mai scoate, pompieristic, de natură să radă mediul privat, dar care va aduce, pe moment, cash să achite și salariile dascălilor! Îl merită și ei, dar l-au promis ca să-i amăgească, nu ca să le facă dreptate.

Promisiuni imposibile

Orice om căruia nu-i patinează creierul se întreabă cum a fost posibil să promită ceva imposibil. Au făcut-o deoarece această putere mizerabilă avut un singur scop: legile justiției!

Primele măsuri ale PSD nu au avut nicio legătură cu țara, cu puține excepții. (...) În 31 ianuarie trebuia să înceapă procesul lui Dragnea. A început cu o amânare până pe 15 februarie. Acum știm de ce: Bombonica a contestat la CCR definiția infracțiunii de abuz în serviciu. Bătălia nu s-a încheiat, căci mai trebuie politizat Parchetul, dar vor face și asta.

Dacă vă mai îndoiți că singura rațiune a actualei puteri a fost gândită într-o singură minte, pentru o singură minte, felicitări! Să vă amintiți de asta, când România va exploda. Visteria este goală!”, a precizat Rareș Bogdan pe pagina personală de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel