Rareș Bogdan: Absolut inadmisibil. Nu îmi vine să cred așa ceva despre Cioloș

Rareș Bogdan a lansat un apel, în direct, la Realitatea TV, către Dacian Cioloș.

Jurnalistul a spus că nu înțelege de ce Dacian Cioloș refuză să se întâlnească cu reprezentanții foștilor deținuți politici.

"Am o rugăminte adresată lui Dacian Cioloș, un premier despre care cred că este de bună-credință. În continuare vreau să cred că nu este un om care răspunde la comenzile lui George Soros și a acoliților săi. Vreau să cred că aceste zvonuri sunt neadevărate și Dacian Cioloș rămâne același om onest care a plecat dintr-un sat de lângă Zalău, a ajuns Comisar European, iar acum premier. Este absolut inadmisibil, mie nu îmi vine să cred că Dacian Cioloș refuză, de șapte luni, să se întâlnească cu reprezentanții deținuților politici. Acești oameni sunt raportarea noastră la eroi. În viață... acum mai sunt sub 3000. În cimitir, fără cruci, sunt sute de mii. Îi felicit pe Klaus Iohannis că i-a cinstit, miercuri, pe patru foști deținuți politici.

[citeste si]

Domnul Cioloș refuză să se întâlnească cu reprezentanții deținuților politici. Vreau să cred că domnul Cioloș nu a fost informat. Vreau să cred că oamenii din cabinetul său nu l-au informat de cererea făcută de foștii deținuți politici. Dacă Dacian Cioloș nu are timp nici măcar 10 minute să întâlnească cu foștii deținuți politici, dați-mi voie să cred că acest guvern nu are nicio legătură cu România. Este ca și cum ai refuza să-ți pui steagul național în cabinetul de premier. Domnule Cioloș, vă rog să vă întâlniți cu acești oameni", a zis Rareș Bogdan în debutul emisiunii "Jocuri de putere".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel