Raportul Magic Quadrant 2016: Veritas, lider în software de back-up

Veritas Technologies, lider global în managementul informațiilor, a fost desemnat lider al segmentului de software de backup și recuperare pentru centrele de date, în raportul Magic Quadrant 2016. Acest raport este realizat de compania americană de cercetare și consultanță în domeniul tehnologiei informației Gartner. Veritas este singurul furnizor poziționat ca lider încă de la apariția raportului în anul 1999, și este lider la cota de piață pentru software de backup și recuperare în anul 2015.

Alegerea a 86% dintre companiile din top Fortune 500


"Suntem onorați că Gartner a poziționat Veritas ca lider în fiecare raport publicat de la începuturile Gartner Magic Quadrant, în segmentul de backup și recuperare pentru centrele de date," a declarat Ana Pinczuk, director de produs, Veritas Technologies. "Credem că astfel sunt validate eforturile noastre permanente de a aduce clienților noștri cele mai inovatoare soluții în managementul informațiilor și întărește alegerea făcută de zeci de mii de întreprinderi, incluzând 86% din companiile care fac parte din topul Fortune 500. Platforma NetBackup oferă companiilor data-driven din ziua de astăzi, o performanță unică adecvată pentru activitățile din cloud, virtuale și fizice, furnizând o protecție unificată a datelor."

Inovații majore aduse de Veritas
Veritas se diferențiază în piață printr-o serie de inovații majore:
• Înțelegerea valorii cloud-ului: Fie că e vorba de backup în cloud sau de protecția volumului de muncă din cloud, NetBackup Cloud Connectors simplifică migrarea către cloud, oferind integrare printr-un singur clic pentru o gamă largă de furnizori majori de servicii cloud, cum ar fi Amazon Web Services, Google Cloud Nearline Storage, Hitachi Cloud, și aproape orice platformă de stocare în cloud compatibilă cu Amazon S3.
• Îmbunătățirea performanței de până la 10 ori și reducerea Capex și Opex: Soluțile NetBackup de tip appliance sunt soluțiile integrate de backup cu cea mai rapidă dezvoltare, furnizând integrare adecvată și opțiuni de utilizare rapidă.
• Backup solid, oferit ca serviciu: Expunerea intuitivă a serviciilor în NetBackup Self-Service le permite furnizorilor de servicii administrate și de IT să ofere backup și recuperare ca servicii pentru clienții interni și externi, fie local, fie într-un cloud public sau privat.
• Protecție simplificată radical pentru baza de date Oracle: Copilot pentru Oracle este inclus în NetBackup 7.7 oferind avantaje tuturor părților. Astfel se permite administratorilor bazelor de date să controleze operațiunile primare de backup și recuperare, folosind instrumente familiare precum RMAN și se asigură în același timp vizibilitate completă pentru administratorul de backup.
• Riscuri reduse într-un mediu IT în continuă schimbare: Politicile inteligente NetBackup automatizează backup-urile bazate pe descoperire și politică, pentru a reduce riscurile și pentru a asigura protecția permanentă a mediilor VMware, Microsoft Hyper-V și SQL și Oracle, aflate în continuă schimbare.
• Cea mai bună performanță din clasa sa: NetBackup și-a dovedit performanța la nivel enterprise și scalabilitatea pentru zeci de mii de mașini virtuale, pentru cele mai vaste baze de date cu petabytes de date din cele mai mari companii din lume. Testele competitive de tip benchmark făcute de o parte terță au stabilit că NetBackup este pe primul loc în ceea ce privește scalarea4.


Lider în Gartner Magic Quadrant
De mai bine de un deceniu, Veritas este recunoscut ca lider în Gartner Magic Quadrant atât în segmentul de software pentru backup și recuperare pentru centrele de date cât și în segmentul arhivării informațiilor la nivel enterprise3.
Veritas Technologies permite organizaţiilor să exploateze puterea informaţiilor lor, cu soluţii de management al informaţiilor menite să sprijine cele mai vaste şi complexe medii eterogene la nivel global. În prezent, Veritas furnizează soluţii pentru organizaţii de toate dimensiunile, incluzând 86% din companiile incluse în topul Fortune 500, îmbunătăţind disponibilitatea datelor şi oferind informaţii în sprijinul avantajului competitiv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel