Raport Toader-Kovesi. Chichirău: "Îmi este ruşine..."

Îmi este ruşine că un ministru din Iaşi a anunţat decizia privind-o pe Kovesi, a spus Cosette Chichirău, într-o conferinţă de presă.

Deputatul USR Cosette Chichirău a criticat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, decizia ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, de a declanşa procedura de revocare a şefei DNA Laura Codruţa Kovesi.

'Ţara e prinsă în acest conflict al justiţiei. Tudorel Toader, ieşean de-al nostru din păcate, a anunţat aseară procedura de revocare a doamnei Kovesi de la conducerea DNA. Noi condamnăm această decizie. Este un conflict politic în care oamenii politici corupţi se luptă, în mod natural am putea spune, cu Direcţia Naţională Anticorupţie. Îmi este ruşine că un ministru din Iaşi a anunţat această decizie şi cred duce această luptă oarecum singur. Mi se părea că a scăzut presiunea din partea PSD şi că el avea un pic de spaţiu. Iată, Tudorel Toader a dezamăgit din nou', a declarat deputatul Cosette Chichirău.

[citeste si]

Ea a mai afirmat, totodată, că Tudorel Toader 'nu este un om curat' şi 'poate de aceea nu este surprinzător că face cu mâna lui ceea ce PSD îşi doreşte, şi anume salvarea corupţilor'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel