Raport MCV. Tăriceanu: Nu mai sunt protocoalele secrete. Ghinion

Călin Popescu Tăriceanu s-a rătat nedumerit de raportul MCV 2019, publicat marți, mai ales prin prisma luptei împotriva corupției, în condițiile în care protocoalele secrete au dispărut.

Călin Popescu Tăriceanu a reiterat în emisiunea lui Ionuț Cristache, ”Cartier Prezidențial”, susținerea pentru Secția Specială, precizând că ALDE va vota împotriva oricui va dori desființarea acesteia, dar a făcut și câteva comentarii despre proaspăt publicatul raport MCV 2019:

”Legat de MCV, văd că aici se face o referire la slăbirea luptei împotriva corupției. Ce s-a întâmplat în ultimii doi ani? Sunt aceiași procurori, aceleași instituții, fonduri au mai multe. Aaaaa... E o diferență: Nu mai sunt protocoalele secrete. Ghinion. Nu mai sunt protocoalele care permiteau ingerința serviciilor”, a spus Tăriceanu.

”Așa că, băieți puneți mâna și munciți dacă vreți să dovediți acuzațiile pe care le formulați. Cred că această schimbare, care are drept rezultat creșterea independenței magistraților, este o garanție pentru o justiție mai bună”, a mai explicat liderul ALDE, în emisiunea de marți, de la TVR 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel