Raport MCV. Tăriceanu: Nu mai sunt protocoalele secrete. Ghinion

Călin Popescu Tăriceanu s-a rătat nedumerit de raportul MCV 2019, publicat marți, mai ales prin prisma luptei împotriva corupției, în condițiile în care protocoalele secrete au dispărut.

Călin Popescu Tăriceanu a reiterat în emisiunea lui Ionuț Cristache, ”Cartier Prezidențial”, susținerea pentru Secția Specială, precizând că ALDE va vota împotriva oricui va dori desființarea acesteia, dar a făcut și câteva comentarii despre proaspăt publicatul raport MCV 2019:

”Legat de MCV, văd că aici se face o referire la slăbirea luptei împotriva corupției. Ce s-a întâmplat în ultimii doi ani? Sunt aceiași procurori, aceleași instituții, fonduri au mai multe. Aaaaa... E o diferență: Nu mai sunt protocoalele secrete. Ghinion. Nu mai sunt protocoalele care permiteau ingerința serviciilor”, a spus Tăriceanu.

”Așa că, băieți puneți mâna și munciți dacă vreți să dovediți acuzațiile pe care le formulați. Cred că această schimbare, care are drept rezultat creșterea independenței magistraților, este o garanție pentru o justiție mai bună”, a mai explicat liderul ALDE, în emisiunea de marți, de la TVR 1.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27