Raport MCV. Maria Grapini: Partea cea mai odioasă a fost scrisă la București!

Maria Grapini
Maria Grapini

Europarlamentarul Maria Grapini a reacționat, miercuri, în contextul Raportului MCV, document care a stârnit rumoare în întreaga clasă politică românească, dar și printre români.

„Politica externă o pot face doar patrioții! Raportul MCV este o dovadă vie că România a "beneficiat" de trădare de țară de la cel mai înalt nivel – de la cei care au fost aleși de către români pentru a le apăra drepturile de cetățeni europeni, dar și pentru respectarea statului independent și suveran, România!

Mă întreabă mulți de ce aceste cozi de topor sunt mai credibile la instituțiile europene decât patrioții români, care aduc argumente pentru combaterea minciunilor aserviților. Răspund, cu demnitate și curaj: pentru că reprezentanții de vârf ai instituțiilor europene sunt din Vest și doresc să obțină pentru țările lor, pe nimic, ce se mai poate din România, căci mai avem încă ce oferi!", a declarat europarlamentarul român.

Cât privește analiza pozitivă din Raport, la adresa țării vecine, Bulgaria, Maria Grapini are o explicație simplă: „Acolo, oamenii politici, de la stânga la dreapta, susțin, deopotrivă, interesele țării!”.  

Maria Grapini nu s-a oprit aici: „Partea cea mai odioasă, mincinoasă din Raport a fost scrisă la București! Atacul din Raport la Curtea Constituțională este un atac la statul de drept și la suveranitatea națională! Acest atac este alimentat chiar de către președintele României, care a refuzat sistematic punerea în aplicare a hotărârilor Curții Constituționale".

Soluția, în opinia europarlamentarului, este una singură și se cere pusă în aplicare imediat: „Toți cei care mai înțeleg ce înseamnă patriotism și interes național TREBUIE să demonteze minciunile celor care subminează interesele României! PATRIOTISMUL trebuie să fie primul criteriu după care alegem politicienii care să ne reprezinte!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel