Raport MCV. Bădulescu - Ciucu, scandal în direct: Ce studii ai la bază?

Descriere foto:

În cadrul emisiunii moderate de Denise Rifai, de la Realitatea TV, a avut loc un schimb de replici dure între Aurelian Bădulescu, viceprimar al Capitalei, și Ciprian Ciucu, consilier general al Municipiului București.

Discuția aprinsă a avut loc din cauza unor afirmații ale lui Ciucu, cu privire la raportul MCV, afirmații care l-au enervat la culme pe Aurelian Bădulescu. Iată care a fost schimbul de replici, în direct la Realitatea TV:

Ciucu: "Referitor la MCV, vorbesc în calitate de fost șef al Consiliului Național de Integritate și de om care a participat la întâlniri cu experți ai Comisiei Europene atunci când veneau să facă evaluări pe MCV. Deci știu exact despre ce e vorba. MCV-ul a devenit un instrument de europenizare a României, care a fost menținut pentru că, pe parcurs, ne-am dat seama că acele obiective puse acolo nu au mai fost suficiente. Și atunci, da, este adevărat, se adaugă la ele, dar este un instrument menit să ne protejeze pe noi, cetățenii români, de hoție. Despre asta este vorba. România nu este egală cu PSD-ALDE. Acest mecanism de verificare și cooperare ne-a permis accederea în UE, în 2007."

Bădulescu: "Sunt cuvinte goale. Ce studii ai, domnule, la bază?"

Ciucu: "Studiile mele sunt Științe Politice și am un master în Studii Europene."

Bădulescu: "Adică nimic. Vreau să spun o chestiune. I-a promis domnul Orban că-l pune să candideze la funcția de primar general, între două sticle de vodcă. MCV trebuie să ne europenizeze. Da’ ce mă, tată, de unde veneam noi? Ca dumneata, din nicăieri, și ne duceam în altă parte?"

Ciucu: "Pe mine mă distrează."

Bădulescu: "Dacă tu la bază ești nimic, cum spui tu că știi ceva concret?"

Ciucu: "Pot să nu mă enervez. Știți că ultima data când am fost cu domnul Bădulescu într-o emisiune, m-a dat în judecată dânsul pe mine pentru jigniri. Eu nu l-am dat."

Bădulescu: "Păi cine erai, Ciucule, înainte să dai de mine? Zero, nimic, cine te-a făcut mare? Mă provoacă. Trebuia să vii tu cu maimuțoii tăi să ne spui ce să facem în Europa, că noi eram în opinci."


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26