Urmărește emisiunea live


Raport al Inspecției Judiciare Iohannis - Lazăr

Augustin Lazăr
Augustin Lazăr

Mihai Gâdea a prezentat, la Antena 3, un raport al Inspecției Judiciare, publicat marți, 8 ianuarie 2019, care vine în urma verificărilor făcute la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia.

Este vorba despre un raport privind respectarea de către procurorii acestui parchet a normelor de procedură în efectuarea urmăririi penale și în soluționarea plângerilor formulate împotriva soluțiilor de neurmărire penală sau de netrimitere în judecată în cauzele privindu-l pe Klaus Iohannis, instrumentate în perioada 1 martie 2001 – 27 aprilie 2016, precum și respectarea termenelor rezonabile de soluționare în aceste cauze penale.

Reacția lui Gâdea

"Cred că după acestă seară, domnul Augustin Lazăr și președintele Klaus Iohannis au de dat foarte multe răspunsuri. Este grav, așa de grav cum nu am crezut că poate să fie

Credeam că domnul Augustin Lazăr a avut doar un rol de centrare, doar un rol ca să așeze lucrurile, dar Augustin Lazăr are un rol central în această operațiune 'Klaus Iohannis - președinte', în 2014. Iar ceea ce urma să se întâmple puțin mai târziu nu era nimic altceva decât o recompensă și, poate, cine știe, o condiționare: 'Noi te punem președinte, cu Augustin Lazăr la pupitru'. Augustin Lazăr devine procuror general după ce procurorul general Tiberiu Nițu fusese 'executat' în mod ilegal", a spus Mihai Gâdea, la începutul emisiunii, citat de Antena 3.

Documentul Inspecției Judiciare, pe care Lumea Justitiei l-a publicat integral, arată că de ultimele două dosare penale care îl vizau pe Klaus Iohannis s-a ocupat Augustin Lazăr.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel